Hart van Pasen 2017 - The Savior - Ecovata Films


The Savior

The Savior

Hart van Pasen 2017


DVD | NEEMA DISTR | HVP2017
februari 2017

Genre(s)
drama - pasen

Niet meer leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Rome regeert de wereld met harde hand. Judea is een opstandige provincie in het Romeinse rijk en de Israëlieten willen niets liever dan de gehate Romeinen zo snel mogelijk zien verdwijnen. Dan grijpt God in. Hij stuurt zijn Zoon Jezus. THE SAVIOR vertelt het inspirerende verhaal van het leven van Jezus op een nieuwe manier, van zijn geboorte tot zijn dood en opstanding. Het is een beeldend, historisch verslag van de arts Lucas, gebaseerd op het gelijknamige bijbelboek. De film biedt een ongewone boodschap van hoop en vrede voor gewone mensen. Een wake-up call vanuit het verleden over Gods liefde en vergeving die nu nog net zo actueel zijn als toen.

THE SAVIOR is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten met acteurs uit het Midden-Oosten, waardoor het verhaal een bijzonder authentiek karakter heeft. Een unieke dvd met keuze uit de volgende (gesproken) talen: Hebreeuws, Arabisch, Farsi, Turks en Engels.

Met een verhaal van Joke Verweerd, gebaseerd op de film.MaudieAll Saints (Blu-ray)VictorieAll SaintsDe TrouwbelofteSaving GodJackpotI amEvelyn